Mededeling: PostNL geeft aan dat ze moeite hebben om alles op tijd te leveren, dit geld voor zowel brievenbus post als pakketpost. Hou hier rekening mee. Bestel op tijd!

Laden..

Doctor Who collectibles online

Van Funko's populaire Pop! serie komt dit coole Funko Pop! figuur. Ongeveer 9cm groot en komt verpakt in een window box.

 

Als je op zoek bent naar de Doctor Who actiefiguur om het te geven als een geschenk, of ben je enorm van van Doctor Who en wil je deze collectibles voor je eigen collectie? Dan ben je bij Customjewels.nl aan het juiste adres!

 

Doctor Who is een long-running, bekroonde Britse sciencefiction tv-programma geproduceerd door de BBC. Het beeldt de avonturen van een mysterieuze tijdreiziger bekend als "The Doctor." The Doctor ritten in zijn tijd schip, de TARDIS, die blijkt uit de buitenkant van een blauwe politie telefooncel zijn. Samen met zijn metgezellen, onderzoekt hij tijd en ruimte, het oplossen van problemen en oprichtende onrecht.

 

We hebben een geweldige selectie van geassembleerde Doctor Who cijfers collectibles, die uitstekend zijn als cadeau of voor je eigen collectie. We hebben genoeg Doctor Who merchandise om ervoor te zorgen dat je vindt wat je wilt vinden!

Categorieƫn

Filters resetten

Prijs

7 Producten
Klik hier om meer producten laden..
Waar ben je precies naar op zoek?