Laden..

Harry Potter mysterybox wintereditie

€ 50 SALE
Harry Potter mysterybox wintereditie
€ 150,00 € 99,99
Veilig betalen met iDEAL Veilig betalen met Creditcard Veilig betalen met Bancontact Veilig betalen met Overboeking Veilig betalen met PayPal Veilig betalen met KBC/CBC-Betaalknop Veilig betalen met Belfius Direct Net
Verwachte levering op 15 december 2017
Exacte leverdatum kan iets afwijken.
Gratis verzending!
Zet op mijn wishlist Zit in mijn wishlist
PREORDER
Hogwarts huis
  • Gryffindor
  • Slytherin
  • Ravenclaw
  • Hufflepuff
Helaas, geen voorraad meer..
Vol onderstaand formulier in, dan sturen wij je een e-mail zodra het product weer op beschikbaar is!

Product omschrijving

Lees even door voor alle belangrijke informatie!

Harry Potter is voor velen van ons natuurlijk geen 'fan' zijn maar een manier van leven. Ook voor ons zelf!
Omdat naar onze mening de feestdagen en de winter toch heel erg het Harry Potter gevoel weer naar boven haalt willen we dit groots aanpakken met deze ontzettend gave mysterybox. Volledig in thema van Harry Potter en de winter.

Wat zit er in de box?
De box bestaat uit 8 items, zoals we al verklapt hebben zit hier sowieso een Noble Collection toverstok in welke je zelf kunt kiezen. Hoe? Geef in de opmerkingen van je bestelling minimaal 3 toverstokken aan die je graag wilt, als je niets opgeeft zullen wij er één voor je keizen, zo blijft het natuurlijk alsnog een verrassing! 

Naast de toverstok zitten er 2 exclusief voor deze box gemaakte items in. Deze items zijn nergens te koop en zullen ook nergens beschikbaar komen, enkel nu in deze mysterybox.

De overige items zijn allemaal officieel gelicentieerde items, absoluut geen prulletjes en allemaal erg leuk om te hebben als die-hard Harry Potter levensgenieter!

Wanneer wordt de box geleverd?
Ons doel is om de box op 15 december 2017 op te sturen, omdat één van de items die in de box gaat een lange levertijd heeft is dit wat onder voorbehoud, de garantie die we je wel geven is dat de box sowieso voor de kerst bij je binnen is, je kunt hem dus leuk cadeau doen aan iemand anders!


Voorwaarden
 - De box en de inhoud kunnen niet worden geretourneerd of geannuleerd.
 - De box wordt uiterlijk 21 december bij jou geleverd, als alles volgens plan gaat wordt het gewoon de 15e verzonden en zul je het de volgende dag ontvangen.
 - De box bevat een korting van ongeveer 30%, andere kortingscodes zijn niet geldig op de box, wanneer deze wel wordt gebruikt, word je bestelling geannuleerd.
- De box wordt gratis naar je opgestuurd.
- We proberen iedereen de toverstok te geven die er is, als deze niet beschikbaar is zullen we of contact opnemen of een andere voor je kiezen

  • Code: 3127