Mededeling: PostNL geeft aan dat ze moeite hebben om alles op tijd te leveren, dit geld voor zowel brievenbus post als pakketpost. Hou hier rekening mee. Bestel op tijd!

Laden..

Fantastic Beasts and Where to Find them

Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander genaamd. Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar fabeldieren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die weleens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld.

 

Voor de Harry Potter fans hebben we een groot assortiment aan merchandise. De oorbellen kunnen worden gezien als een soort exclusief toegangskaartje voor de magische wereld van "Fantastic Beasts and Where to Find Them"! De goudkleurig-zwarte oorbellen dragen het logo van het geheime "Magical Congress of the United States of America", oftewel het ministerie der magie in de Verenigde Staten. Duik in de wereld der wonderen! Alles is mogelijk bij Customjewels.nl.

Filters resetten

TV en film merchandise

Kleur

Armband maat

Prijs

19 Producten
Suitcase bedel
4.5 3
Fantastic Beasts horloge ketting
4.5 2
Fantastic beasts pin
4.5 1

Fantastic beasts pin

€ 6,99
Gratis verzending!
Fantastic Beasts bedels
NIEUW
Fantastic: Beasts Niffler bedel
5 1

Fantastic: Beasts Niffler bedel

€ 6,49
Gratis verzending!
Klik hier om meer producten laden..
Waar ben je precies naar op zoek?