Mededeling: PostNL geeft aan dat ze moeite hebben om alles op tijd te leveren, dit geld voor zowel brievenbus post als pakketpost. Hou hier rekening mee. Bestel op tijd!

Laden..

Verzendkosten en levertijden

Verzendkosten
Nederland
Binnen Nederland versturen wij bestellingen op twee manieren. Kleine producten welke door de brievenbus passen gaan in stevige bubbel enveloppen. Producten welke niet door de brievenbus passen of van hogere waarde zijn gaan middels pakketpost met Track & Trace.

Tarieven:
Brievenbus envelop: Gratis!
Pakketpost Track & Trace: € 5,95
Alle bestellingen boven de € 50 euro worden gratis opgestuurd!

België
Naar België verzenden wij alles per pakketpost met Track & Trace. Standaard is dit ook nog eens tot 500 euro verzekerd. Je kunt je pakket altijd tot de deur volgen!

Tarieven:
Pakketpost Track & Trace: € 7,95 (verzekerd tot 500 euro)
Alle bestellingen boven de € 50 euro worden gratis opgestuurd!

Levertijden
Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij de bestelling verzendklaar gaan maken. Wanneer je bij ons voor 16:00 uur besteld op een werkdag, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. In de meeste gevallen heb je de bestelling dan dus de volgende dag in huis. 

Levertijd tabel voor bestellingen met bestemming Nederland:
 Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*
 Dinsdag voor 16:00 besteld Woensdag in huis*
 Woensdag voor 16:00 besteld Donderdag in huis*
 Donderdag voor 16:00 besteld Vrijdag in huis*
 Vrijdag voor 16:00 besteld Zaterdag in huis*
 Zaterdag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*
 Zondag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

* Wij zijn natuurlijk afhankelijk van PostNL. Wij brengen alles op tijd naar het postkantoor. Eenmaal daar krijg je binnen een aantal uur een Track & Trace code van ons. Vanaf daar kun je het precies volgen wat PostNL met je pakket doet. 

De verzending
Breekbare producten wikkelen wij extra in luchtkussenfolie. Zo doen wij onze best om de artikelen in de best mogelijke staat bij je af te leveren.

Wij zijn niet aansprakelijk voor toegedane schade tijdens de verzending. Wij doen ons uiterste best artikelen zo veilig mogelijk verpakt op te sturen.