Mededeling: PostNL geeft aan dat ze moeite hebben om alles op tijd te leveren, dit geld voor zowel brievenbus post als pakketpost. Hou hier rekening mee. Bestel op tijd!

Laden..

Over CustomJewels

Hi! Wij zijn Robert en Yasmine, eigenaren van CustomJewels.nl. We zijn al ruim 10 jaar samen en zijn sinds 5 augustus 2016 getrouwd. In 2013 zijn we samen gestart met onze webshop, voornamelijk omdat we zelf grote fans zijn van allerlei series, films en boeken (nouja die laatste geldt vooral voor Yasmine). We begonnen met vooral handgemaakte sieraden (vandaar ook CustomJewels) en zijn al snel uit gaan breiden naar sieraden replica's.

In 2014 vonden we het tijd om onze webshop nog meer uit te breiden en hebben we de eerste versie van onze unieke armband samensteller online gezet. Later dat jaar zijn we ook gestart met de verkoop van Funko POP! figuren. Al snel kwam daar ook kleding bij en even later ook toverstaffen en andere merchandise. Inmiddels hebben we bijna 1000 items in onze webshop staan en we breiden elke week nog steeds flink uit. 

Wat voor ons vooral heel erg belangrijk is, is dat mensen bij ons met vertrouwen een bestelling kunnen plaatsen. Service en snelheid spelen hierbij een grote factor, maar ook persoonlijk zijn is voor ons heel belangrijk. Wij zijn geen multinational met een onpersoonlijke klantenservice, nee wij zijn twee mensen die van hun hobby hun dagelijkse werk hebben kunnen maken. Als je ons belt of een e-mail stuurt dan beantwoorden wij je vragen, je krijgt ons persoonlijk te spreken.

Jullie weten nu een klein beetje over ons, maar wij weten altijd vrij weinig over onze klanten en dat vinden we jammer! Daarom zijn we in maart 2015 voor het eerst op een beurs gaan staan en dat vonden we fantastisch. Daar volgen er zeker meer van. Daarnaast kun je mensen ook makkelijk beter 'leren kennen' op het internet. Deel je passie met ons via onze Twitter, Facebook of Instagram of bezoek ons eens als we op een conventie staan. 

Kijk rustig verder op de website en heb je vragen of suggesties, laat het ons gerust weten!
Over ons