Mededeling: PostNL geeft aan dat ze moeite hebben om alles op tijd te leveren, dit geld voor zowel brievenbus post als pakketpost. Hou hier rekening mee. Bestel op tijd!

Laden..

Direct retourneren

Jammer om te horen dat iets niet naar wens is met je bestelling
Via onderstaand formulier kun je de bestelling opzoeken en een retour process starten.

Altijd gratis retourneren

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Na aanmelding retour
Vanaf het moment van aanmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. In sommige gevallen is retourneren niet nodig en sturen wij een nieuw exemplaar op, dit word altijd duidelijk gecommuniceerd in de bevestiging van de retouraanvraag.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Hoe?
Je kunt een retourprocedure gemakkelijk hier links starten. Het kan ook via je account, of via een link in de 'is alles naar wens' e-mail die je van ons gehad hebt. 

Via onze retourmodule:
1. Vul hiernaast je ordernummer en e-mailadres in. Klik op 'bestelling ophalen'.
2. Vink de producten aan welke je wilt retourneren.
3. Geef je reden van retourneren aan en kies hoe je graag wilt dat we het afhandelen.
4. Upload eventueel een afbeelding en geef eventueel toelichting.
5. Klik op 'Verwerken'.

Via je account:
1. Log in met je gegevens.
2. Klik op 'Mijn account'.
3. Klik op 'Bestellingen'.
4. Klik de bestelling aan waar het om gaat.
5. Klik op de 'Retourneren' knop.
6. Vink de producten aan welke je wilt retourneren.
7. Geef je reden van retourneren aan en kies hoe je graag wilt dat we het afhandelen.
8. Upload eventueel een afbeelding en geef eventueel toelichting.
9. Klik op 'Verwerken'.

Je retouraanvraag komt nu bij ons binnen. Wij zullen evalueren of het binnen de gestelde 14 dagen is en of het voldoet aan de voorwaarden die wij (en de wet) stellen aan retourneren. Deze kun je hier terugvinden. Vervolgens geven wij een akkoord of geen akkoord per product en kiezen wij of we het afhandelen via jouw gekozen methode of op een andere manier. Hier wordt je uiteraard netjes over ingelicht. 

Hierna krijg je een e-mail met ons adres en toelichting over hoe je de bestelling kunt retourneren, hierna kun je de bestelling naar ons retour sturen. Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen krijg je hier een e-mail van.
Betalen we het artikel terug? Zodra de terugbetaling is gedaan ontvang je hier ook een e-mail van.
Ruilen we het product om voor je? Zodra wij het artikel hebben klaargelegd krijg je hier een e-mail van en natuurlijk ook weer wanneer deze dan verzonden is.

Terugbetaling
De terugbetaling of ruilen van artikelen gebeurt vaak al zodra we het artikel terug hebben ontvangen, maar altijd uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van je retouraanvraag.

Bij het retour sturen van een complete bestelling en de keuze voor terugbetaling worden alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) terugbetaald. Bij een gedeeltelijke retournering van een bestelling krijgt u alleen de kosten van het product terug.

De kosten voor het retour sturen van producten nemen wij op ons als service. Zo heb jij rustig de tijd om na te denken en het product te bekijken. Het product moet natuurlijk wel ongebruikt en onbeschadigd zijn. Passen (bijvoorbeeld bij kleding) mag uiteraard wel.

Retouradres:
CustomJewels
Uienakker 4
2723TH Zoetermeer
Nederland